Vilkår for retur

Vi godtar alle returer inntil 30 dager fra kjøpsdato (Dato på ordrebekreftelsen) for de fleste varer i ny stand!

Du kan ikke returnere varer som er brukt, skadet, vasket eller som på noen måte er i en annen stand enn da du mottok det. Alle merkelapper må sitte på.

Vi har fokus på miljø og dyrevelferd. Vareretur har et stort klimaavtrykk på planeten vår. Vi tilbyr derfor ikke gratis retur av våre varer.

Returer som er utenfor 30 dagers fristen sender vi tilbake mot et frakt/ håndteringsgebyr (NOK 150).

 

SLIK BYTTER OG RETURNERER DU:

  1. Fyll ut returskjemaet, som du finner du >>>HER<<<. Angi returårsak og hvilke varer du returnerer. Sørg for at mottakeradressen kommer tydelig frem.
  2. Legg varene du skal returnere i original emballasje med alle merkelapper o.l hengende på som når du mottok varen.
  3. Pakk dette godt inn, slik at varen eller emballasje ikke blir skadet under transport.
  4. Returner pakken på postkontoret.

Returadresse:

Clothing AS

Kobbervikdalen 67

3036 Drammen

VIKTIG! Det er ditt ansvar for at pakken kommer frem til oss. Velger du sporingspakke er du helt sikker på at den ikke forsvinner. Velger du en rimeligere variant uten sporing har du mindre kontroll på hvor pakken din er.

Bytte er kun mulig på ubrukte varer i med samme pris.

TILBAKEBETALING:

For å få tilbakebetalt hele beløpet må varen sendes tilbake i samme stand som da du mottok den. Hvis emballasjen eller merkelapper ikke fremstår som nye, eller at, klærne er skitnekan vi,  ikke godkjenne returen. Returer som ikke kan godkjennes sendes tilbake til deg.

REKLAMASJON:

Ta alltid kontakt med oss før du returnerer en reklamasjonsvare, da kan vi hjelpe deg med returkostnaden!

Send en mail til kundeservice med bilde av feilen og en liten forklaring på hva som er galt, så hjelper vi deg derfra. Kundeservice treffer du HER, eller på mailadresse: post@savetheduck.no

FEIL PÅ FORSENDELSEN:

Oops! Har vi pakket feil eller mangler det noe i pakken? Beklager! Ta kontakt med oss HER eller post@savetheduck.no via så skal vi rette det opp det så fort vi kan!

HVOR LANG TID TAR MIN RETUR/BYTTE?

Det kan ta ca 3 uker fra du har sendt varen i retur. Vi jobber kontinuerlig for å gi raskere og mer oversiktlig returbehandling.